AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap’ın Mecliste, “Türkiye’de 25 bin lira alan aile hekimi yok; bir tane olduğunu göstersinler, milletvekilliğinden istifa edeyim.” şeklinde açıklamalarda bulunduğunu hatırlattı.
“AMACIMIZ İSTİFA ETMESİ DEĞİL AMA…”
Kanıtsız konuşmayacağını ifade eden Güneş, “Amacımız Fazıl Bey’in istifa etmesi değil ama doğruları bilmesi anlamında söylüyorum; normalde tabip olup aile hekimliğine geçen kişi yüzde 27’lik vergi dilimine girdikten sonra mayısta en yüksek 24 bin 651 lira alıyor, bu ocak ayında aşağı yukarı 28 bin lira civarındaydı. En düşük alan da 11 bin, 12 binlerdeydi. Uzman aile hekimlerinde bu rakam mayısta en yüksek 25 bin 500 lira, bunun en düşüğü 14 bin lira, ortalaması da 21 bin lira.” bilgisini verdi.
“BUNU ALİ FAZIL BEY’E VERİN, BAKSIN”
Elindeki doktorların bordrolarını gazetecilerle paylaşan Güneş, “Sizden istirhamım bunu Ali Fazıl Bey’e verin, baksın. Bundan sonra gerisi kendine kalmış.” dedi.
Marmaris’te yangın bölgesinde incelemelerde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yangın bölgesinde yaptığı açıklamalara işaret eden ve Ankara’daki sel felaketini hatırlatan Güneş, “Doğal afet karşısında sayın Kılıçdaroğlu ne yapabildi? Sahada gördünüz İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu vardı. Vatandaşı kandırmanın anlamı yok.” değerlendirmesinde bulundu. (AA)
EN ÇOK KAZANDIĞIM (KENDİ PARA KAZANDIĞIM) DELİLLİ GARANTİLİ ÇOK PARA KAZANDIRAN SİSTEMLER
Yeni telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN.- ÜYE OL 2000$ DOLARA KADAR PARA KAZAN – SALLA KAZAN İLE PARA KAZANMA ÜCRETSİZ! TIKLA
- ÜCRETSİZ ROBOT İLE PARA KAZANMAYA BAŞLA!!! TIKLA
- DAVET BAŞINA ÇEVİRME HAKKI KAZAN 2000$ A KADAR KAZANMA ŞANSI!!! TIKLA
- 700$ DAN FAZLA KAZANDIĞIM SİSTEM!!! TIKLA ÜYE OL SENDE KAZAN
- YÜRÜYEREK PARA KAZAN TIKLA
- %100 REZERV TIKLA KAYDOL
- 24 SAAT KESİNTİSİZ VE ÜCRETSİZ MADENCİLİKTEN PARA KAZAN TIKLA