Eski eşini 8 kurşunla sakat bırakan sanığın tahliye talebine ret #gündemhaberleri
Olay, geçen yıl 29 Aralık’ta Akdeniz ilçesi, Camiişerif Mahallesi‘nde meydana geldi. 2 çocuk annesi Derya Demir, işe gittiği sırada boşanma davası açtığı ve ayrı yaşadığı Şerif Aksoy‘un silahlı saldırısına uğradı. Sağ ve sol bacağına 8 kurşun isabet eden Demir, Mersin Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 gün yoğun bakımda kalan Demir, tedavisinin ardından taburcu oldu. Saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıkarken, Şerif Aksoy Adana’da gözaltına alındı.
4 KEZ AMELİYAT OLDU
Çift bu süreçte boşanırken, Şerif Aksoy hakkında ‘cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘eşi kasten öldürmeye teşebbüs’ suçlarından dava açıldı. Davanın altıncı duruşması, Mersin Adliyesi 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık Şerif Aksoy, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılırken Derya Demir ve avukatlar salonda hazır bulundu.
TAHLİYESİNİ İSTEDİ
Duruşmada söz verilen sanık Aksoy, tahliyesini istedi. Mağdur Derya Demir ise sanığın tutuklu yargılanmasının devamını talep etti.
Tarafları dinleyen mahkeme, Demir’in aldığı yaralarının öldürmeye yönelik olup, olmadığının belirlenmesi için adli tıp kurumundan gelecek raporun beklenmesine karar verip, sanığın tahliye talebini reddederek, duruşmayı erteledi. (DHA)
EN ÇOK KAZANDIĞIM (KENDİ PARA KAZANDIĞIM) DELİLLİ GARANTİLİ ÇOK PARA KAZANDIRAN SİSTEMLER
Yeni telegram grubumuza katılmak için TIKLAYIN.- ÜYE OL 2000$ DOLARA KADAR PARA KAZAN – SALLA KAZAN İLE PARA KAZANMA ÜCRETSİZ! TIKLA
- ÜCRETSİZ ROBOT İLE PARA KAZANMAYA BAŞLA!!! TIKLA
- DAVET BAŞINA ÇEVİRME HAKKI KAZAN 2000$ A KADAR KAZANMA ŞANSI!!! TIKLA
- 700$ DAN FAZLA KAZANDIĞIM SİSTEM!!! TIKLA ÜYE OL SENDE KAZAN
- YÜRÜYEREK PARA KAZAN TIKLA
- %100 REZERV TIKLA KAYDOL
- 24 SAAT KESİNTİSİZ VE ÜCRETSİZ MADENCİLİKTEN PARA KAZAN TIKLA